Nabídky zboží

Akční zboží

Probiotické tekuté mýdlo na mytí nádobí 250 ml

Probiotické tekuté mýdlo na mytí nádobí 250 ml

119 Kč

Výrobce: Empower Company
Katalogové číslo: 16762
Označení:
Dostupnost: skladem


Probiotické tekuté mýdlo na mytí nádobí 250 ml

Koncentrovaný efektivní gelový prostředek s probiotickými kulturami pro mytí nádobí a čištění kuchyňského vybavení a příslušenství. Neobsahuje škodlivé pro zdraví a životní prostředí chemické složky, má vynikající čisticí a odmašťovací vlastnosti, má dobré pěnění a je velmi hospodárné. Chrání pokožku našich rukou. Doporučeno pro mytí dětského nádobí a hraček pro děti. Prostředek se používá pro ruční mytí nádobí.

Použití:

1. Napusťte do dřezu teplou vodu 50-60 С°. Rozřeďte prostředek s vodou v poměru 5 ml. na 1 litr vody. Vložte znečistěné nádobí do připraveného roztoku. Nechte nádobí v připraveném roztoku 5 minut. Umyjte nádobí obvyklým způsobem. Tato metoda je úspornější a používá se v případech, kdy je třeba umýt hodně nádobí.

2. Rozřeďte prostředek s vodou v nádobce s rozprašovačem (nebo s triggerem) v poměru 5 ml. na 0,5 litr teplé vody. Při mytí nádobí aplikujte roztok přímo na nádobí. Roztok rovnoměrně rozetřete na nádobí houbou nebo hadříkem. Po nanesení položte nádobí do dřezu a nechte použitý prostředek “pracovat”. Umyjte nádobí pod tekoucí teplou vodou. Trvanlivost naředěného pracovního roztoku je jeden měsíc. Tuto metodu doporučujeme v případech, kdy je třeba umýt málo nádobí, umýt sporák, lednici, mikrovlnnou troubu, desku.

3. Naneste prostředek na houbu nebo nádobí. Po nanesení kapky prostředku a umytí pěnou povrchu nádobí houbou, vypláchněte nádobí teplou tekoucí vodou. Pro vysušení nádobí použijte celulózové hadry.



© 2024 - Felidas.cz / Vytvořeno a hostováno u Abtera, s.r.o.