Nabídky zboží

Akční zboží

Durex Originals lubrikační gel 50 ml

Durex Originals lubrikační gel 50 ml

109 Kč

Výrobce: Durex
Katalogové číslo: 16174
Označení:
Dostupnost: skladem


Durex Originals lubrikační gel 50 ml

Durex Originals silikonový lubrikační gel vydrží 3x déle než lubrikanty durex na vodní bázi. Pomáhá ulevit od vaginální suchosti a poskytuje intenzivní zážitek. Kompatibilní s kondomy. durex Originals silikonový lubrikační gel podléhá nejpřísnějším kontrolám kvality a je vyroben pouze z přísad nejvyšší jakosti.
 
Důležité upozornění:
Používejte pouze v souladu s uvedenými pokyny. Gel nemá antikoncepční účinky a neobsahuje spermicid. Gel může zpomalit spermie. Zabraňte styku s očima, poraněnou nebo podrážděnou kůží. Pokud u vás dojde k podráždění, přestaňte tento intimní gel používat. Konzultujte použití gelu s lékařem, pokud podráždění přetrvá, pokud pociťujete přetrvávající vaginální suchost nebo pokud jste vy nebo vaše partnerka těhotná, nebo zrovna kojíte.
Uchovávejte mimo dosah dětí.
Tento produkt je na bázi silikonu a může způsobit vznik skvrn na textiliích.
 
Použití:
Sundejte z láhve víčko, jemně láhev stlačte a aplikujte gel. Pokud používáte s kondomem, aplikujte na něj gel až po jeho nasazení.
Gel je vhodný pro vaginální, anální i orální sex. Může zmírnit vaginální suchost. Lze použít s přírodním latexem, polyisoprenovými a polyurethanovými kondomy.

Podobné zboží




© 2024 - Felidas.cz / Vytvořeno a hostováno u Abtera, s.r.o.