Nabídky zboží

Akční zboží

Mexx Look Up Now for Him parfémovaný deodorant sklo 75 ml

Mexx Look Up Now for Him parfémovaný deodorant sklo 75 ml

195 Kč

Výrobce: Mexx
Katalogové číslo: 15801
Označení:
Dostupnost: skladem


Dřevitě květinová vůně pro muže uvedena na trh v roce 2016

Určeno pro mladé muže , užívající si letní dny se svými přáteli ve velkoměstě.

Podle Mexx radost spočívá v obyčejných a malých okamžicích každodenního života ve městě. Kolem nás se děje tolik překvapivého, ale někdy si to ani nepovšimnout. Look up now jsou vůně o malých velkých okamžicích, které vás překvapí, když si je v každodenním životě uvědomíte.

Od července 2016 vás při městských dobrodružstvích mohou doprovázet nové vůně Mexx Look up now. Potěšte se sledováním krásného západu slunce, objevujte nové pouliční umění, spojte si pohledy s někým výjimečným. Věnujte životu pozornost a sledujte, čímž vás svět dokáže překvapit.

Složení

Vzdušné akordy modré oblohy v kombinaci se zelenou hruškou ve vůni Mexx Look up now Man tě povzbudí objevit nové překvapující městské zákoutí každý den! V hlavě této mužné vůně se ukrývá křehká Hruška spolu se vzdušnými tóny, které tě vyzývají, pozvednou hlavu a objevit nové krásy města ve výšinách střech. SRDCE je pak tvořeno lístky Pačuli a Leknínů, které odrážejí svěžest letního dne, zatímco základní tóny přidávají vůni na eleganci pomocí Ambry a Pižma.

Podobné zboží




© 2024 - Felidas.cz / Vytvořeno a hostováno u Abtera, s.r.o.