Nabídky zboží

Akční zboží

Biolit Plus Elektrický odpařovač s vůní citronelly proti komárům a mouchám 30 nocí strojek + náplň 31 ml

Biolit Plus Elektrický odpařovač s vůní citronelly proti komárům a mouchám 30 nocí strojek + náplň 31 ml

185 Kč

Výrobce: S.C.Johnson
Katalogové číslo: 9693
Označení:
Dostupnost: skladem


Biolit Plus elektrický odpařovač s vůní citronelly, insekticid chrání proti komárům a mouchám až 30 dní/nocí x 8 hodin. Proti komárům ochrání místnost do 34 m?. Proti mouchám ochrání místnost do 20 m?.

Zabíjí komáry skryté za závěsy, pod stoly a v nepřístupných rozích. Zabíjí i komáry, které nevidíte. Ochrání místnost až do 34 m?.

  • Obsahuje: destiláty (ropné), hydrogenované střední, destiláty (ropné), hydrogenované lehké, citronelový olej.
  • Účinná látka: 0,88 g transfluthrinu ve 100 g přípravku.
  • Návod pro použití: odstraňte uzávěr (zmáčknout a vyšroubovat). Náplň zašroubujte do el. odpařovače. Otočte zástrčkou tak, aby náplň byla ve svislé poloze. Zasuňte el. odpařovač do odpovídající zásuvky, až se rozsvítí kontrolní dioda. Když je náplň prázdná, odpojte odpařovač od el. sítě a vyměňte ji za novou. Po použití odpojte odpařovač od el. sítě. Aktivujte odpařovač proti komárům/mouchám s 30/75 minutovým předstihem. Odpařovač umístěte ve směru průvanu ke spícími člověku.

Při požití a vniknutí do dýchacích cest může způsobit smrt. Vysoce toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Po manipulaci důkladně omyjte ruce. Při požití okamžitě volejte Toxikologické informační středisko/lékaře. Nevyvolávejte zvracení. Skladujte uzamčené.

Používejte dle návodu. Nepoužívejte v uzavřeném prostoru. Zachovejte vnější obal s bezpečnostními upozorněními do úplného spotřebování přípravku. Během používání el. odpařovač ničím nezakrývejte. Nedotýkejte se el. odpařovače kovovými předměty ani vlhkýma rukama, pokud je zapojen. Před zapojením odstraňte nebo zakryjte terária, akvária, zvířecí a ptačí klece. Vypněte filtry u akvárií. Uchovávejte odděleně od potravin, nápojů a krmiv. Nedotýkejte se knotu.

Obsahuje citronella oil. Může vyvolat alergickou reakci.

Prázdný obal a nefunkční odpařovač zneškodňujte v rámci tříděného odpadu v souladu se zákone o odpadech.

Obsahuje: 1 odpařovač + 1 náplň, účinnost až 30 dní x 8 hodin.

Podobné zboží




© 2024 - Felidas.cz / Vytvořeno a hostováno u Abtera, s.r.o.