Nabídky zboží

Akční zboží

Biolit elektrický odpařovač se suchou náplní 1 + 10 ks

Biolit elektrický odpařovač se suchou náplní 1 + 10 ks

145 Kč

Výrobce: S.C.Johnson
Katalogové číslo: 9692
Označení:
Dostupnost: skladem


 

Biolit elektrický odpařovač se suchou náplní 1 + 10 ks

Elektrický odpařovač s Biolit polštářky do elektrického odpařovače hubí komáry, pakomáry, pakomárce a jiný malý hmyz. Ochrání Vás před nepříjemným hmyzem nejméně po dobu 10 nocí ( 1 polštářek na 1 noc = 8 až 10 hod.). Elektrický odpařovač Biolit se používá především v ložnicích, v dětských pokojích a jiných obytných místnostech.

Návod k použití: elektrický odpařovač je určen pro připojení do el. sítě i napětí 220 V. Vyjměte polštářek z fólie a vložte jej na keramickou destičku pod ochrannou mřížkou. Zasuňte odpařovač do zásuvky. Po několika minutách komáři přestávají bodat, později jsou usmrceni. Při otevřených oknech přípravek brání nalétávání komnárů do místností. Vyčerpání polštářku je signalizováno vybělením zelené barvy. Při výměne odpojte odpařovač od el. sítě a použitý polštářek vytlačte polštářkem novým. Polštářek je určen pro místnost o velikosti do 30 m?, při ochraně větších prostor použijte více odpařovačů el. odpařovač vždy odpojte po dobu, kdy nepotřebujete ochranu před komáry el. odpařovač vypnete jeho odpojením od el. sítě.

Přípravek lze použít v okolí psů a rostlin. Do elektrického odpařovače používejte výhradně polštářky značky Biolit. Nepoužívejte v blízkosti zpěvného ptactva, papoušků a také v blízkosti akvárií a terárií.

Vysoce toxický pro vodní organismy, může vyvolat dlouhodobé nepříznivé účinky ve vodním prostředí. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zabraňte uvolnění do životního prostředí. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zabraňte uvolnění do životního prostředí. Po manipulaci s polštářky si umyjte ruce vodou a mýdlem. Při náhodném požití vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal. Prázdný obal uložte do komunálního odpadu. Nespotřebované polštářky likvidujte jako nebezpečný odpad.

Podobné zboží




© 2024 - Felidas.cz / Vytvořeno a hostováno u Abtera, s.r.o.