Nabídky zboží

Akční zboží

Astrid PEO deodorant spray na nohy 150 ml

Astrid PEO deodorant spray na nohy 150 ml

55 Kč

Výrobce: Astrid T.M., a.s.
Katalogové číslo: 9181
Označení:
Dostupnost: Vyprodáno


Peo, kompletní řada výrobků pro péči o nohy, byla vyvinuta pro každodenní péči a ochranu vašich nohou, kterým poskytuje dokonalý komfort, svěžest a jemnost.

Peo deodorant sprej na nohy byl speciálně vyvinut, aby pomohl ochránit nohy před pocením a vznikem zápachu.

Složení s efektivní kombinací antiperspiračních a deodoračních látek pomáhá zajistit dlouhodobou ochranu před pocením.

Poskytuje 24hodinovou ochranu před nepříjemným pachem.

Osvěžuje unavené nohy, poskytuje jim příjemně chladivý pocit a zanechává je svěže vonící. Dermatologicky testováno.

Použití: před použitím důkladně protřepejte. Sprej aplikujte rovnoměrně ze vzdálenosti 10-15 cm na čistou a suchou pokožku nohou, zvláště na chodidla a mezi prsty.

Upozornění: Nebezpečí. Extrémně hiřlavý aerosol, nádoba je pod tlakem, při zahřívání se může roztrhnout. Uchovávejte mimo dosah dětí. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nevdechujte aerosoly. Nestříkejte do otevřeného ohně a jiných zdrojů zapálení. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Chraňtě před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50°C/122°F. Neaplikujte na podrážděnou nebo porušenou kůži. Vyhněte se kontaktu s očima. Pouze k vnějšímu použití.

Složení: Isobutane, Propane, Cyclopentasiloxane, Butane, Cyclohexasiloxane, Aluminum Chlorohydrate, Isopropyl Myristate, PPG-14 Butyl Ether, Parfum, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil.

Podobné zboží




© 2024 - Felidas.cz / Vytvořeno a hostováno u Abtera, s.r.o.